Tuinschermen

Tuinschermen in hout

Vabobvba levert en plaatst knappe houten tuinschermen, een mooi alternatief voor de klassieke betonnen tuinschermen. Houten tuinschermen zijn lichter en de ijzeren palen kunnen bovendien perfect in eender welke RAL-kleur geleverd worden. Zo passen ze mooi met het schrijnwerk van je deuren en ramen. Naast de klassieke houten tuinschermen, leveren we ook hardhouten tuinschermen in Padouk

Vraag vrijblijvend je offerte

Tuinschermen in kunststof

Naast onze houten afsluitingen, bieden we ook afsluitingen van Govawall aan. Dat zijn strakke, moderne tuinschermen uit gerecyleerd plastic van hoge kwaliteit die geen onderhoud vergen en in alle weersomstandigheden hun vorm en uiterlijk behouden. Daardoor heb je zelf meer tijd om in alle rust van je tuin te genieten.

Vraag vrijblijvend je offerte

Steenkorven

Steenkorven zijn net dat tikkeltje anders dan klassiekere afsluitingen. Ze worden gevuld met stenen of andere materialen en zijn daardoor zeer duurzaam. Dat maakt dat ze vaak langer meegaan dan een houten schutting. Vabobvba heeft ruime ervaring in het leveren en plaatsen van deze eyecatchers!

Vraag vrijblijvend je offerte

Neem contact op

Je kan bij ons terecht voor elk type project, van enkel inrichting tot totaalprojecten of sleutel op de deur. Heb je een vraag of een concreet project? We bekijken graag wat we voor jou kunnen betekenen.


Naam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Straat en huisnummer *

Gemeente *

Waarover gaat je vraag?*

Vraag of omschrijving van je project: *